For Presentation to MRC at February 26, 2020 Meeting 

Proposed Revisions to Tariff, Att. DD


[ROW 26 OF MATRIX – Market Participation Qualification]
5.5
Eligibility for Participation in RPM Auctions

A Capacity Market Seller may submit a Sell Offer for a Capacity Resource in a Base Residual Auction, Incremental Auction, or Capacity Performance Transition Incremental Auction only if such seller owns or has the contractual authority to control the output or load reduction capability of such resource and has not transferred such authority to another entity prior to submitting such Sell Offer, and has satisfied all of the applicable requirements of Tariff, Attachment Q. Capacity Resources must satisfy the capability and deliverability requirements of Reliability Assurance Agreement, Schedule 9 and Reliability Assurance Agreement, Schedule 10, the requirements for Demand Resources or Energy Efficiency Resources in Tariff, Attachment DD-1 and Reliability Assurance Agreement, Schedule 6, as applicable, and, for the 2018/2019 Delivery Year and subsequent Delivery Years, the criteria in section 5.5A below.   

